Del mateix plat

Darrerament estic fent una prova amb el menjar dels gats. Abans els hi posava dos platets amb el pinso de bou per a gats esterilitzats. Més d’una vegada he pensat menjar-me’l donat que jo també estic en les mateixes condicions…

Tornant a la prova, que després «me empano».

No sé si mengen el mateix que abans, però ara estan de foto. Que macos que estan quan fiquen els dos capets capiculats perquè els dos mengin a la vegada. S’amollen per fer-ho plegats. Deuen pensar que aquesta és la millor postura per cruspir sense molestar-se.

Fa dies que els hi vaig darrere per fer-los una foto, però no trobo el moment.

Quan em miren de reüll toquen el dos.

Hauré de posar un altre cop dos platets per la foto?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio
Hola 👋 ¿Te puedo ayudar?